Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybcy i wściekli 7

Gość niegolone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oglądaliście? Jak wrażenia? Według mnie najlepsza część. Sporo momentów trochę przesadzonych (np. jak Walker biegł po tym autobusie i jak skakali tym samochodem miedzy wieżowcami) ale ogólnie według mnie z*******e! :) Polecam każdemu. 

Z fartem, elo.

Opublikowano

Dzisiaj na 20:45 lecę do kina na to, lel.

@Edit
1.Jak dla mnie fatalne obstawienie Jasona Stathama w wersji tego złego, ponieważ jest on wg. mnie najlepszy, a przecież zło zawsze musi przegrać, pff...
2. Strasznie mała ilość realizmu, która sprawiała, że film( jak dla mnie) znaczną cześć był po prostu nudny.
3. Zdecydowanie za mało jazdy, na której opiera się przecież cała seria( np. Tokio Drift), a za dużo strzelanin etc. 

średnie 2/10

Opublikowano

Oglądałem. Beka jak każda część. Typowa napierdalanka,w której główny bohater i tak przeżyje mimo wszystko. ( Ta scena gdy Hobbs spadł z okna biurowca na samochód i miał tylko rękę i nogę w gipsie xD)

Końcówka moim zdaniem piękna. Ładnie pożegnali przyjaciela za to szacunek twórcom i aktorom filmu.

#rein

Opublikowano

Film z*******y jak i cała ta seria. W wielu momentach łamie wszelkie prawa logiki ale mimo to jest pełen akcji i ciągle się coś dzieje. Skoki między budynkami, drony, miniguny itp. miodzio :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Film jest kozacki, każda część była fajna, efekty są tez fajne. Od pierwszej części film wciągnął mnie bo jestem fanem motoryzacji.

sygna.png?i_dim=1366x768&app_id=web-clie

Opublikowano

Śmiało mogę dać 9/10. Dlaczego moja ocena jest wysoka ? Patrząc na okoliczności w których producenci jak i aktorzy musieli dokończyć film, nie były zbyt dobre.
Może i film odbiega trochę od fabuły (Mam na myśli ogrom wyścigów etc.), ale moim zdaniem zmiana ta jest dobra. Można śmiało stwierdzić że jest to film akcji przez co nie dziwie się że jest trochę mało w nim realizmu, w sumie Dwayne Johnson został stworzony do grania w właśnie takich filmach (Akcja z Gatling Gun'em pod koniec filmu była mega xD). Przechodząc do sedna - koniec filmu moim zdaniem jest epicki. Dlaczego ? W kinie byłem jakiś tydzień lub dwa tygodnie temu a utwór "See You Again" który Wiz Khalifa z Charli'm Puth'em ciągle jest w głowie. Sam motyw odejścia jest czymś fajnym, gdy Connor (ś.p. Paul Walker) zjeżdża z drogi tym samym żegnając się z Toretto (Vin Diesel). Teraz pozostało mi czekać na 8 część serii.

Jak powiedział w wywiadzie Vin :

“So, if fate has it — fate, F8 — then you’ll get it. Furious 7 was for Paul; 8 is from Paul.”

Ta część była dla Paula, Ósma natomiast będzie od Paula. Nic tylko czekać ;)

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...